Werken bij BAAC

Werken bij BAAC
BAAC is een onafhankelijk archeologisch en bouwhistorisch onderzoeks- en adviesbureau. Jaarlijks voeren wij honderden onderzoeken uit. Bouwhistorische verkenningen, opnames en inventarisaties, en van archeologisch vooronderzoek tot grootschalige opgravingen. Op deze website lees je er alles over.

We streven ernaar om onderzoek en rapportages van hoge kwaliteit te leveren. We bestaan sinds 1999 en zijn in die periode, voor wat betreft archeologie, uitgegroeid tot een van de drie grootste onderzoeksbedrijven van Nederland. In Nederland werken bij BAAC nu zo’n 50 medewerkers, vanuit onze vestiging in ’s-Hertogenbosch. In Vlaanderen werken circa 38 medewerkers in onze Gentse vestiging. We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en collegialiteit, en bieden alle ruimte voor ontplooiing.

Stage bij BAAC

BAAC heeft regelmatig stageplaatsen voor studenten. Studeer je Archeologie of Fysische geografie? En lijkt het je leuk om stage te lopen bij BAAC? Stuur dan een brief met cv naar a.emaus@baac.nl. Vermeld daarin ook in welke periode je beschikbaar bent. Een bouwhistorische stage voor een lange tijd kunnen wij helaas niet aanbieden.
Kijk hier voor ervaringen.

 

Over BAAC stoel baac Over BAAC

Vacature

BAAC is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers, met name naar (senior) KNA archeologen die gespecialiseerd zijn in stadskernonderzoek.

Vacatures:

Teamcoördinator historische archeologie