archeologiebouwhistorieCultuurhistoriearcheologisch onderzoekBAAC: Archeologie en Bouwhistorie

Werken bij BAAC

BAAC is een onafhankelijk archeologisch en bouwhistorisch onderzoeks- en adviesbureau. Jaarlijks voeren wij honderden onderzoeken uit. Bouwhistorische verkenningen, opnames en inventarisaties, en van archeologisch vooronderzoek tot grootschalige opgravingen. Op deze website lees je er alles over.
We streven ernaar om onderzoek en rapportages van hoge kwaliteit te leveren. We bestaan sinds 1999 en zijn in die periode, voor wat betreft archeologie, uitgegroeid tot een van de drie grootste onderzoeksbedrijven van Nederland. In Nederland werken bij BAAC nu zo’n 50 medewerkers, vanuit onze vestiging in ’s-Hertogenbosch. In Vlaanderen werken circa 38 medewerkers in onze Gentse vestiging. We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en collegialiteit, en bieden alle ruimte voor ontplooiing.

Stage bij BAAC

BAAC heeft regelmatig stageplaatsen voor studenten. Studeer je Archeologie of Fysische geografie? En lijkt het je leuk om stage te lopen bij BAAC? Stuur dan een brief met cv naar a.emaus@baac.nl. Vermeld daarin ook in welke periode je beschikbaar bent. Een bouwhistorische stage voor een lange tijd kunnen wij helaas niet aanbieden.

7 januari 2019 in Vacatures

(senior) KNA-Archeologen (ervaring met stadskernonderzoek is een pré) & (Senior) KNA-prospectoren

Heb jij passie voor archeologie? Wegens een sterk toegenomen orderportefeuille zoeken wij op korte termijn: (Senior) KNA-archeologen (ervaring met stadskernonderzoek…
Lees meer
18 december 2018 in Vacatures

Teamcoördinator historische archeologie

Wij zijn ter versterking van de afdeling Archeologie & Bouwhistorie op zoek naar een: TEAMCOÖRDINATOR HISTORISCHE ARCHEOLOGIE 32 – 40…
Lees meer