Skip to main content
Algemeen nieuwsNieuws BAACNieuws NederlandVacatures

Verschillende vacatures open bij BAAC

By 16 november 2022januari 23rd, 2023No Comments

Er staan momenteel verschillende vacatures open bij BAAC. Het gaat om functies uiteenlopend van projectbegeleider tot (senior KNA) prospector, maar ook een conflictarcheoloog en een archeoloog Romeinse tijd.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar zowel een prospector als een senior KNA prospector. We zoeken mensen die graag op verschillende soorten projecten werken, van kleine percelen tot provincie-doorkruisende trajecten. Daarnaast hebben we vacatures voor een conflictarcheoloog met GIS-ervaring en een archeoloog Romeinse tijd die gespecialiseerd is in de materiële cultuur van die periode. Ook zoeken we iemand die onze afdeling projectorganisatie komt versterken. Je gaat dan aan de slag gaan met het schrijven van (complexe) offertes en bent de spin in het web tussen projectleiders, opdrachtgevers, logistieke partners en overheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf waarin je mee kunt ontwikkelen en waar ruimte is voor persoonlijke verdieping. Verder bieden we een passend salaris en een contract voor 1 jaar met een vaste aanstelling als doel. BAAC biedt goede arbeidsvoorwaarden zoals een thuiswerkvergoeding en hybride werken. Daarbij hebben we een actieve personeelsvereniging en is er natuurlijk op zijn tijd een Bossche bol.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van de verschillende vacatures die open staan bij BAAC? Je kunt altijd een sollicitatie en CV mailen of (vrijblijvend) contact opnemen!

Contactpersonen

(Senior KNA) prospector of conflictarcheoloog: Kirsten Leijnse (k.leijnse@baac.nl)

Archeoloog Romeinse tijd: Cristian van der Linde (c.vanderlinde@baac.nl)

Projectbegeleider: Jörgen Vermeer (info@baac.nl)

Wilt u een offerte aanvragen? Bel 073-6136219 of vul dit formulier in,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Offerte aanvragen Contact opnemen