Vacatures

(senior) KNA-Archeoloog met specialisatie stadskernonderzoek

By 7 januari 2019 april 8th, 2019 No Comments

Heb jij passie voor stadskernarcheologie?
Wij zoeken een:
(Senior) KNA-Archeoloog met specialisatie stadskernonderzoek
32 – 40 uur per week

Wat vragen wij?
Ter versterking van ons stadskernteam zoeken wij een KNA-Archeoloog of Senior-KNA Archeoloog met ruime ervaring/specialisatie in de stads- of dorpskernarcheologie in Nederland of Vlaanderen. Ben je een gedreven (senior) KNA-archeoloog met de nodige inhoudelijke kennis van de middeleeuwen en de nieuwe tijd; ben je stressbestendig, werk je projectmatig, efficiënt en heb je een praktische, flexibele, positieve en met name initiatiefrijke opstelling? Houd jij van de logistieke en inhoudelijke uitdagingen die het werk in stadskernen biedt? Ben je daarnaast in bezit van rijbewijs B? Reageer dan!

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende baan voor 32-40 uur per week, een bij de functie (archeoloog of projectleider archeologie, afhankelijk van staat van dienst) en ervaring passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige collegiale werksfeer met een sterk inhoudelijk gericht team bestaande uit archeologen, historici, bouwhistorici en fysisch-geografen. In eerste instantie zal het gaan om een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Het uitgangspunt is daarvan een vaste aanstelling te maken.

Sollicitatieprocedure
Herken je jezelf hierin en voldoe je aan de gestelde eisen of ben je toe aan de volgende stap in je carrière?
Dan ontvangen wij graag voor 15 februari a.s. jouw sollicitatie!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Eugene Ball, afdelingshoofd Archeologie & Bouwhistorie via telefoonnummer 073-6136219.
Jouw reactie t.a.v. Eugene Ball kun je per e-mail versturen aan info@baac.nl.

Wilt u een offerte aanvragen? Bel 073 61 36 219 of vul dit formulier in,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Offerte aanvragen