Skip to main content
archeologiebouwhistorieCultuurhistoriearcheologisch onderzoekBAAC: Archeologie en Bouwhistorie

Vacature

Wij zijn ter versterking van de afdeling Archeologie & Bouwhistorie op zoek naar een:
TEAMCOÖRDINATOR HISTORISCHE ARCHEOLOGIE
32 – 40 uur per week

Wat vragen wij?
De afdeling archeologie & bouwhistorie is ingedeeld in een aantal kennisteams. De aansturing van deze kennisteams komt voor rekening van de teamcoördinatoren en deze vallen rechtstreeks onder het afdelingshoofd Archeologie.

De nadruk bij deze functie ligt op sturende taken, zoals het inhoudelijk aansturen en coachen van het team (ca. 15-20 personen) en het acquireren (netwerken) en organiseren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor een evenwichtige opbouw van het kennisteam historische archeologie (Romeinse tijd tot en met nieuwe tijd) en het coachen van medewerkers. Je bent mede verantwoordelijk voor het werven en laten werven van opdrachten. Hiertoe heb je veel contact en afstemming met de afdeling projectorganisatie, lever je een grote bijdrage aan het schrijven van complexe offertes (EMVI/Design and Construct) en coach je teamleden daarin. Je houdt je bezig met de overall projectleiding en (eventueel) de coördinatie van grote en complexe projecten. Het waarborgen van de kwaliteit van rapportages en het vertegenwoordigen van BAAC in advieswerkzaamheden, klantencontacten en naar de vakwereld, o.a. door het geven van presentaties en publiceren van onderzoeken, is mede onderdeel van jouw takenpakket.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven senior KNA-archeoloog met een grondige inhoudelijke kennis van de gevraagde periode en kennis van het wettelijke en procedurele karakter waarbinnen het archeologisch onderzoek in Nederland plaatsvindt. Daarnaast heb je een goed bedrijfsmatig en commercieel inzicht en ben je goed op de hoogte van ontwikkelingen in eigen en aanverwante vakgebieden. Je hebt een breed netwerk, oog voor innovatie en hebt ruime ervaring met het werven en afronden van archeologische projecten en aantoonbare ervaring als leidinggevende. Tevens ben je in staat een zware inhoudelijke visie te vormen en deze uit te dragen in woord en geschrift, o.a. naar (potentiële) opdrachtgevers.

Sollicitatieprocedure
Herken je jezelf hierin en voldoe je aan de gestelde eisen of ben je toe aan de volgende stap in je carrière?

Dan ontvangen wij graag voor 15 mei a.s. jouw sollicitatie!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Eugene Ball, afdelingshoofd Archeologie via telefoonnummer 073-6136219.

Jouw reactie t.a.v. Eugene Ball kun je per e-mail versturen aan info@baac.nl.

Wilt u een offerte aanvragen? Bel 073-6136219 of vul dit formulier in,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Offerte aanvragen Contact opnemen