Skip to main content
archeologiebouwhistorieCultuurhistoriearcheologisch onderzoekBAAC: Archeologie en Bouwhistorie

Samenwerking

Partners van BAAC
BAAC heeft kwaliteit in huis, maar voor sommige specialismen werken we graag samen met andere gerenommeerde bedrijven. Voor u betekent dit dat onderzoek altijd door de beste deskundige wordt uitgevoerd. Maar verder merkt u daar niets van, want u hebt en houdt één vast aanspreekpunt: BAAC. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden haarfijn op elkaar zijn afgestemd.

Met deze organisaties werken we al veel jaren met plezier samen:

Barten bv
Aannemersbedrijf Barten uit ’s-Hertogenbosch is actief op veel gebieden: sloop, asbestverwijdering, grond-, riool- en kabelwerken, brand- en bedrijfsschade, puinrecycling, bodemsanering, verhuur van grondverzetmachines, sloopwerktuigen en sloopmaterieel, en transport.

 

MSP Adviesbureau
BAAC werkt nauw samen met MSP Adviesbureau in Gouda om gemeentelijke beleids- en beheersplannen op te stellen op het gebied van monumentenzorg. Het bureau beheert, bewaart en ontwikkelt cultuurhistorisch erfgoed.

Messbildstelle
Onze Duitse partner voor fotogrammetrie uit Dresden. Messbildstelle houdt zich onder meer bezig met bouwopnamen en monumentendocumentaties, (aero)fotogrammetrie en bouwkundige opnamen.

 

Reliplan
Reliplan is een onafhankelijke groep van landelijke adviseurs die grote kennis hebben van kerkgebouwen zoals restauratiearchitecten, taxateurs van kerkgebouwen, vastgoedadviseurs en makelaars van kerkgebouwen, installatie-adviseurs, herbestemmingsarchitecten, interieurarchitecten, orgelbouwers, juristen, fiscalisten, subsidiespecialisten, notariaat, landschapsarchitecten en bouwkundigen.

Wilt u een offerte aanvragen? Bel 073-6136219 of vul dit formulier in,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Offerte aanvragen Contact opnemen