Skip to main content
archeologiebouwhistorieCultuurhistoriearcheologisch onderzoekBAAC: Archeologie en Bouwhistorie

Over Baac

Wat is BAAC?
BAAC is een onafhankelijk cultuurhistorisch onderzoeksbureau. BAAC staat voor Bouwhistorie, Archeologie, Architectuurhistorie en Cultuurhistorie. We voeren deskundig alle facetten uit van archeologisch en bouwhistorisch onderzoek. Bovendien zijn we sterk in een aantal zeer specialistische disciplines, zoals kleurhistorisch onderzoek en dendrochronologisch onderzoek.

Kwaliteit en dienstverlening
BAAC werkt volgens de richtlijnen die de overheid en brancheorganisaties hebben vastgesteld. We hebben een interne kwaliteitsborging en zijn altijd gespitst op mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Dankzij ons uitgebreide team van specialisten kunnen we snel en adequaat reageren op al uw vragen over archeologie en bouwhistorie.

Schakelt u ons in voor een archeologisch of bouwhistorisch onderzoek, dan kunt u er daarom zeker van zijn dat wij uw opdracht van a tot z uitvoeren en u er geen omkijken naar hebt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een offerte aanvragen? Bel 073-6136219 of vul dit formulier in,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Offerte aanvragen Contact opnemen